START MET SLIMMER WERKEN

in deze cursus leer je in 5 stappen 
een eenvoudig systeem waarmee je 
veel tijd bespaart, waardoor je 
(werk)druk afneemt en je toekomt 
aan je belangrijk(ste) taken Ruimte in je agenda

Door jouw acties en mijn begeleiding boek je snel resultaat. Je leert bezig te zijn met de juiste dingen én hoe je ervoor zorgt dat je deze taken snel afrondt, waardoor je effectief en efficiënt werkt. Doordat je meer doet in minder tijd, krijg je weer regie over je (werk)dag. 

Rust in je hoofd

Stress en spanning zijn nooit een gevolg van te veel dingen doen. Het is een gevolg van onrust in je hoofd en slecht overzicht. Met praktisch advies ga je de dingen doen die nodig zijn om structuur in je (werk)dag te krijgen en rust in je hoofd. Je doet wat past bij jou en je werk. Niet meer en niet minder

Plezier in je werk

Met energie in je lijf, rust in je hoofd en overzicht in je (werk)dag ga je elke dag met plezier naar je werk. En als je werkdag erop zit en het tijd is om naar huis te gaan laat je alles met een gerust gevoel achter. Je hebt nog volop energie om te genieten van je vrije tijd en je kijkt alweer uit naar een nieuwe werkdag!
Start met Slimmer Werken is anders dan andere programma's, omdat ik je na het delen van de theorie aan de hand neem om het systeem ook echt te implementeren op je werkplek en in je werkwijze. Hierdoor blijft het niet bij theorie, maar boek je echt resultaat. 

Van stress naar succes in 90 dagen

Je wil lekker kunnen werken zonder gedoe. Rust in je hoofd en overzicht in je agenda. Je wil niet té veel structuur, want dat past niet bij je (werk). Je wil wel flexibel blijven. 

Aan het eind van een werkdag fluitend de kantoordeur dichttrekken, tevreden klanten, een lege mailbox, een afgevinkte to-do lijst en na je werk met rust in je hoofd genieten van je vrije tijd. Dat is wat je wil! 

Dat is nu mogelijk met deze cursus. 

Wil jij dat ook? 
Mooi!
Tijd om verder te lezen.


's Morgens met plezier je bed uitspringen en vol energie aan je werk beginnen. Dat klinkt toch fantastisch...

Je hebt veel ballen in de lucht te houden en je voelt je regelmatig moe en gestresst. Er zijn zo veel dingen die je op een dag wil doen. Ten eerste die altijd terugkomende e-mails, maar natuurlijk ook afspraken en meetings die gepland staan en niet te vergeten alle dingen die dagelijks tussendoor komen. 

Eerlijk gezegd zit je niet altijd goed in je vel. Je ligt soms wakker en piekert regelmatig. Je neemt vaak je werk mee naar huis's Avonds nog even achter je laptop om wat dingen weg te werken en in bed schiet je soms opeens te binnen dat je vergeten bent te reageren op de vraag van je collega, terwijl je dat wel had beloofd. 

Je komt niet genoeg toe aan je belangrijke taken. Je bent de hele dag druk en de weken vliegen voorbij. Steeds neem je je voor om aan de slag te gaan met die belangrijke taken die op je wachten, maar steeds komen er dingen tussendoor waardoor je er niet aan toekomt. Je voelt de druk toenemen, want de deadlines komen snel dichterbij. 

Als dit nog lang duurt, dan bestaat de kans dat je frustratie toeneemt en je de grip verliest. Te veel werkstress is slecht voor je en leidt tot overbelasting en klachten....

Wacht niet langer. In 90 dagen bouw je het fundament voor succes. Plezier in je werk, rust in je hoofd en ruimte in je agenda

Dit systeem werkt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik binnen no-time rust kreeg en overzicht had. Dat ik mijn leven én mijn business op orde had. Met energie in mijn dag, rust in mijn hoofd en overzicht in mijn agenda verzet ik bergen werk. Het werkt! Voor mij en voor de mensen die je voorgingen. 
Start wanneer het jou uitkomt. De cursus duurt 13 weken en is verdeeld in 13 modules. 
Iedere week ontvang je een nieuwe module en je hebt een jaar lang toegang. 
Op vakantie gaan in de cursusperiode is dus geen enkel probleem. 

Voor 497 euro excl. btw doe je mee 

Het is een compleet programma wat ik heb ontwikkeld aan de hand van mijn kennis en ervaring. Alles wat je moet weten om Slimmer te Werken zonder stress en werkdruk. Om af te rekenen met gebrek aan overzicht, te weinig tijd voor je belangrijke projecten en een onrustig gevoel. 

Wacht niet langer. Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er is altijd een reden om te wachten. Ga het gewoon doen om vanaf dag 1 verschil te merken. 

Voor 497 euro excl. btw doe je mee 


Hoe werkt de cursus?

  • Je volgt de cursus waar-en-wanneer jij wil. Je hebt geen reistijd en doorloopt de cursus in je eigen tempo. 
  • ​Wekelijks komt er in de online academie een nieuwe module beschikbaar met eenvoudige en overzichtelijke (korte) lessen.
  • ​In 5 logische stappen deel ik het systeem met je en al bij de 1e stap start je met het veranderen van je werkwijze.
  • ​Je krijgt duidelijke, korte lessen en praktische opdrachten waarmee je de stof direct implementeert.
  • ​Je krijgt aanvullende tips en tools waardoor het systeem nog beter voor je werkt.
  • ​Na het volgen van module 5 kijk ik 1-op-1 met je mee in een online implementatiecall. Ik beantwoord je vragen en help je om het systeem nog beter te laten aansluiten bij jouw wensen en situatie.
  • ​Je leert stap voor stap werken met het systeem en aan het eind van de cursus 'staat' jouw nieuwe werkwijze. Je hebt de stappen geïmplementeerd en je werk en je tijd georganiseerd, waardoor je meer doet in minder tijd en werkdruk en stress voor jou tot het verleden behoren. 

Natuurlijk kan je het ook alleen proberen....

Dat je nog even volhoudt zoals het nu gaat en met tips en adviezen probeert om te veranderen. 
Ik heb zelf ook jarenlang gedacht dat het allemaal vanzelf beter zou worden. Dat, als ik nog éven vol zou houden, mijn to-do lijst vanzelf korter zou worden. Dat ik meer grip op mijn tijd en agenda zou krijgen en dan niet meer slecht zou slapen van dingen die me midden in de nacht te binnen schoten. Dat ik dan meer tijd zou overhouden voor mijn kinderen, mijn gezin, ...mezelf. Niets was minder waar... Doorgaan en hopen dat het zou veranderen bleek een pijnlijke, dure les. Ik gun jou dat je nu leert hoe eenvoudig het is om het anders te doen. 

Dit programma is bewezen effectief. Niet alleen door wat ík ermee heb bereikt, maar ook mijn cliënten. 

De ervaring van Marise
accountmanager
*****

De ideale manier voor mij om te worden wie ik wil zijn met hulp van Janine. Inmiddels ben ik ruim 4 maanden onderweg in dit traject en het heeft mijn leven enorm veranderd. Janine houdt me de spiegel voor. Niet altijd leuk, maar ze geeft me enorme inzichten en zet me in de actiestand. Janine heeft oprechte interesse in mij als persoon, er is vertrouwen en openheid en er is sprake van 
fijne/vlotte communicatie. Ik zou zeker zeggen: neem contact op om na te gaan wat Janine voor jou kan betekenen.

Marise | Ondernemende professional in de Financiële Dienstverlening

De verandering voor Corstiaan
ondernemer en financieel adviseur
*****

Janine heeft me geleerd focus aan te brengen in mijn werk, waardoor mijn resultaten stijgen. In de 1-op-1 stelt ze zeer goede vragen, is ze doortastend en ook nog eens heel vriendelijk. 
********************************************************************************
Start nu zonder risico. Je krijgt een garantie van 30 dagen.

Ik ben overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geef ik garantie. Als je binnen 30 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit programma, dan krijg je je geld retour minus 
€ 50,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie binnen 30 dagen na de start van het programma en dat je de volledige uitwerking van de opdrachten van module 1 tot en met 4 hebt ingestuurd. Annulering kan alleen schriftelijk per e-mail (info@janineoskam.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de eisen voldoet die je eraan stelt. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan vervalt het recht op garantie.

********************************************************************************

Van mijn klanten hoor ik dat ik ze confronteer 
met hun echte ‘probleem’ en dat is vaak iets anders dan ze zelf wisten.

Door je te laten zien wat echt nodig is om te veranderen, help ik je om blijvend meer uit je leven en je business te halen. 

Door je werk en je tijd goed te organiseren creëer je een stevig fundament voor succes. Als je vervolgens de gewoonten verandert die je tegenhouden om alles uit je leven (en je business) te halen, ga je écht succes en vrijheid ervaren. 

Eén van de grootste redenen dat mensen niet bereiken wat ze willen is dat ze niet weten waar te beginnen en dat ze niet de stappen die nodig zijn voor zich zien.

Ik maak deze stappen helder met een programma waarmee je direct aan de slag kunt. 

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit geschikt?
Voor ondernemers en managers die efficiënter en effectiever willen werken, zodat ze alle taken goed en snel kunnen afronden en tijd overhouden voor de belangrijk(st)e dingen (privé en zakelijk!). De inhoud van de lessen en de voorbeelden die worden gebruikt zijn afgestemd op de praktijk. 

Wat is allemaal inbegrepen in de prijs? 
Je krijgt het online programma met modules die zijn onderverdeeld in lessen met video's en tekst. In de modules vind je praktische opdrachten. Met het uitwerken van deze opdrachten implementeer je de geleerde stof. We plannen ongeveer 5 weken na de start van de cursus een 1-op-1 implementatiecall waarin ik met je meekijk naar jouw situatie en je me vragen kan stellen. 

Hoeveel tijd kost de cursus me?
De tijdsinvestering is afhankelijk van de snelheid waarmee je de stof implementeert en de hoeveelheid achterstallig werk. Hou rekening met zo'n vier uur tijdsinvestering per week in de eerste vier weken. In die tijd implementeer je het systeem en deze tijd verdien je gegarandeerd terug. Twijfel je of je genoeg tijd hebt om de cursus te volgen? Vraag je dan af wat je prioriteit heeft. Hoeveel frustratie kost het je als je zo doorgaat? Ik nodig je uit om de cursus te volgen en te ervaren dat je de investering in tijd ruimschoots terugverdient. 

Hoelang blijf ik toegang houden tot de online academie?
Je blijft een jaar lang toegang houden tot de cursus, dus je kan de lessen in je eigen tijd en tempo volgen en ze zelfs nog herhalen. 

Hoe lang duurt de cursus?
Het programma duurt 13 weken als je wekelijks een module volgt, uitwerkt en implementeert. Mensen die je voorgingen vonden dit goed te doen en het levert je veel op. Niet alleen tijd, maar ook overzicht, rust en plezier in je werk. 

Wanneer kan ik na mijn aanmelding beginnen?
Na betaling ontvang je een aantal e-mails met de inloggegevens voor de online academie. Je kan meteen van start met de eerste module
Kan ik de kosten opvoeren als bedrijfskosten?
Ja, dat kan. Dit is een investering voor jouw organisatie, dus de kosten mogen worden opgevoerd als investering. 

Kan ik de training voor meerdere mensen aanschaffen?
Ja, dat kan. Mail of bel me om te overleggen. 


Stel je voor dat alles lekker loopt. 
In je leven én je business...


Klinkt goed toch? Ook voor jou is dit mogelijk! 

Zet nu de stap en meld je aan voor 
Start met Slimmer Werken

Funnel Connected Website template via Ementes

AANGESLOTEN BIJ
 
CONTACT

Postbus  128

4300 AC  Zierikzee

Info@instituutvitae.nl

KVK: 67127908

BTW: NL8609.12.103.B.01