VITAAL WERKEN

in 90 dagen
Energie in je dag
Rust in je hoofd
Plezier in je werk
Energie

Door jouw acties en onze begeleiding boek je snel resultaat. Met aandacht voor je welzijn en gezondheid, fysiek en mentaal voel je je goed en neemt je energie toe. Je weet wat je moet doen om goed in je vel te zitten, zonder uren in de sportschool en gedoe. Het levert je winst op alle fronten. 

Rust

Stress en spanning zijn nooit een gevolg van te veel dingen doen. Het is een gevolg van onrust in je hoofd en slecht overzicht. Met praktisch advies ga je de dingen doen die nodig zijn om structuur in je (werk)dag te krijgen en rust in je hoofd. Je doet wat past bij jou en je werk. Niet meer en niet minder

Plezier

Met energie in je lijf, rust in je hoofd en overzicht in je (werk)dag ga je elke dag met plezier naar je werk. En als je werkdag erop zit en het tijd is om naar huis te gaan laat je alles met een gerust gevoel achter. Je hebt nog volop energie om te genieten van je vrije tijd en je kijkt alweer uit naar een nieuwe werkdag!
Vitaal Werken is een programma van 90 dagen 
waarin je met een praktisch stappenplan de fitte, vitale en krachtige professional wordt die met gemak en energie persoonlijk en zakelijk succes creëert. 
 

Van stress naar succes in 90 dagen

Je wil lekker kunnen werken zonder gedoe. Rust in je hoofd en overzicht in je agenda. Je wil niet té veel structuur, want dat past niet bij je (werk). Je wil wel flexibel blijven. 

Aan het eind van een werkdag fluitend de kantoordeur dichttrekken, tevreden klanten, een lege mailbox, een afgevinkte to-do lijst en na je werk met rust in je hoofd genieten van je vrije tijd. Dat is wat je wil! 

Dat is nu mogelijk met deze cursus. 

Wil jij dat ook? 
Mooi!
Tijd om verder te lezen.


's Morgens je bed uitspringen en vol energie je dag beginnen. Dat klinkt toch fantastisch...

Je hebt veel ballen in de lucht te houden en je voelt je regelmatig moe en gestresst. Er zijn zo veel dingen die je op een dag gedaan moet krijgen. Dagelijks een berg e-mails, afspraken die gepland staan en ook nog de vragen van klanten die tussendoor op je bord komen. Voor je het weet is de dag voorbij en je to-do lijst lijkt alleen maar groter geworden. 

Eerlijk gezegd zit je niet goed in je vel. Je ligt soms wakker en piekert regelmatig. Het gebeurt regelmatig dat je je werk mee naar huis neemt. 's Avonds in bed schiet je te binnen dat je vergeten bent te reageren op de vraag van je collega, terwijl je dat wel had beloofd. Je baalt ervan en neemt je voor het morgen als eerste op te pakken. 

Je bent niet de persoon die je graag zou willen zijn. Je bent de hele dag druk en de weken vliegen voorbij. Je hebt geen overzicht en krijgt niet gedaan wat je zou willen. Je wil af van die onrust in je hoofd en wanorde in je werkdag. 

Als dit nog lang duurt, dan bestaat de kans dat je energie afneemt en je de grip verliest. Te veel werkstress is slecht voor je en leidt tot overbelasting en klachten....

Wacht niet langer. In 90 dagen bouw je het fundament voor succes. Plezier in je werk, rust in je hoofd en energie in je lijf.

Dit systeem werkt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik binnen no-time rust kreeg en overzicht had. Dat ik mijn leven én mijn business op orde had. Met energie in mijn dag, rust in mijn hoofd en overzicht in mijn agenda verzet ik bergen werk. Het werkt! Voor mij en voor de mensen die je voorgingen. 
Start  1 december aanstaande. Je ontvangt alle modules in één keer en ze zijn een jaar toegankelijk. Op vakantie gaan in de cursusperiode is dus geen enkel probleem. 

Module 1

Wie ben jij en wat wil je? 

In deze eerste module draait het om jou. Wie ben je, wat doe je en wat wil je? Weet je waarom je doet wat je doet, wat je valkuilen zijn en wat je anders zou willen? We gaan kijken waar jij tegenaan loopt en wat je tegenhoudt. We starten met het bepalen van jouw koers. Een duidelijke stip op de horizon, zodat je weet waar je naartoe werkt. Je leert in deze module dat actie én verantwoordelijkheid nemen de sleutel voor succes is.  

Organiseer je (werk)dag  

Eerst en vooral is het belangrijk dat je genoeg tijd in je dag hebt om datgene te doen wat nodig is. In module 2 leer je Slimmer Werken, waardoor je vrijheid in je agenda krijgt en overzicht in je dag. Je leert structuur aan te brengen in je dag en in je week, waardoor je ook echt gedaan krijgt wat je wil doen. Heel eerlijk? Ik hou van dynamiek en afwisseling. Daarom was ik altijd allergisch voor het woord structuur! Tot ik de magie ervan ontdekte. De juiste (hoeveelheid) structuur in je dag verandert je leven. Echt waar!

Module 2

Module 3

Communiceer en luister als een pro

Communiceren is voor iedereen belangrijk. Als je communicatie op de juiste manier inzet, creëert het veiligheid, vergroot het betrokkenheid, stimuleert het creativiteit en nog veel meer. Goed luisteren is een voorwaarde voor effectieve communicatie en daarom minstens zo belangrijk als goed 'zenden'. In deze module leer je hoe je effectief met een ander communiceert, zodat je slimmer kunt werken, leiding geven en managen. 

Bewaak je grenzen en vraag hulp; 
de kunst van delegeren

Veel mensen gaan over hun eigen grenzen heen óf laten anderen over hun grenzen heen gaan. Vaak onbewust. Hoe zorg je er nou voor dat dat niet meer gebeurt? En hoe zit het met hulp vragen? Ben jij daar een kei in of denk je snel 'ik doe het wel even zelf' of 'dat kan ik toch niet maken'? Hulp inschakelen kan op heel veel manieren. En vaak veel simpeler dan je had gedacht. In module 4 laat ik je zien hoe ook jij een kei wordt in delegeren (ook als je geen manager bent) waardoor jouw (werk)druk en stress afnemen. 

Module 4

Module 5

Stop met uitstellen 

Herken je dat? dat je een taak of klus steeds uitstelt? En het akelige is, dat je wéét dat het moet gebeuren, dat je er niets mee opschiet en toch gebeurt het steeds weer. In deze module leer ik je voor eens en voor altijd af te rekenen met uitstelgedrag. Want sommige dingen zijn akelig om te doen en heerlijk als je ze gedaan hebt. Ja toch?

Lekker in je vel

Een fitte body en mind. In deze module zet je de eerste stap 
naar een fitter lichaam en een fittere geest. Gezond eten en drinken is je startpunt. Ik geef je praktisch en compact de informatie over de voedingsstoffen die je nodig hebt om je lichaam goed te kunnen laten functioneren. Ook wordt in deze module aandacht besteed aan work-life balance, ontspanning, slaap en beweging. 

Module 6

Module 7

Blijf in actie

En dan heb je alle modules gevolgd. Heb je heel veel nieuwe informatie gekregen die zeker voor je kan werken. Alleen dan... Het is net als met goede voornemens. De kracht zit hem in de actie. Je moet het wel DOEN. En dat is waar deze module om draait. Ik leer je hoe in actie kunt blijven, zodat het managen van  jezelf én je team voor jou een koud kunstje is. 
7 modules met meer dan 7 uur video. Met een geprint werkboek wat ik je per post toestuur. Het is een compleet programma wat ik stap voor stap heb opgezet aan de hand van mijn kennis en ervaring. Alles wat je moet weten om Vitaal te Werken zonder stress en werkdruk. Om af te rekenen met gedoe en met plezier aan de slag te gaan. 

Wacht niet langer. Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er is altijd een reden om te wachten. Ga het gewoon doen om vanaf dag 1 verschil te merken. 

Je betaalt nu geen € 1.497,- , 

maar voor 997 euro excl. btw doe je mee 
en dit zit er allemaal in

7 modules met praktische video's waarin je alles leert om met plezier, gemak en succes te werken. In de modules krijg je waardevolle informatie, praktische tips en tools en oefeningen om je kennis om te zetten in actie wat voor jou werkt.
Een gedrukt werkboek wat je voor aanvang van de cursus per post ontvangt.
90 dagen lang begeleiding. Je krijgt eenmaal per week persoonlijke feedback op de opdrachten die je hebt uitgewerkt.
2 x een vraag- en antwoordwebinar waar je je vragen kan stellen en je van elkaar kunt leren. Als je er niet bij kan zijn, dan stel je je vraag vooraf en zie en hoor je mijn antwoord in de replay. 


Alle bedragen zijn exclusief BTW, op de betaalpagina staat de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Instituut Vitae en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld. 

Twee waanzinnige bonussen als je inschrijft vóór 
zaterdag 19 november 

Bonus 1: Gratis live online kickoff. Ik neem de modules met je door en je krijgt uitleg over de indeling en opbouw van het programma. 

Bonus 2: Gratis live online trainingsochtend waarin we jouw bottlenecks helder maken en je voor de finale puntjes op de 'i' nog extra informatie en tools krijgt.
We werken in een kleine groep (max. 10 deelnemers), dus er is tijd voor iedereen. 


Natuurlijk kan je het ook alleen proberen....

Dat je nog even volhoudt zoals het nu gaat en met tips en adviezen probeert om te veranderen. 
Ik heb zelf ook jarenlang gedacht dat het allemaal vanzelf beter zou worden. Dat, als ik nog éven vol zou houden, mijn to-do lijst vanzelf korter zou worden. Dat ik meer grip op mijn tijd en agenda zou krijgen en me dan energieker en fitter zou gaan voelen. Dat ik dan meer tijd zou overhouden voor mijn kinderen, mijn gezin. Dat ik meer energie zou hebben om leuke dingen met mijn kinderen te doen en meer ruimte zou krijgen voor mezelf. Niets was minder waar... Doorgaan en hopen dat het zou veranderen bleek een pijnlijke, dure les. Ik gun jou dat je leert van mijn leermomenten en je probleem aanpakt. 

Dit programma is bewezen effectief. Door wat ik ermee heb bereikt en mijn cliënten. 

De ervaring van Marise
accountmanager
*****

De ideale manier voor mij om te worden wie ik wil zijn met hulp van Janine. Inmiddels ben ik ruim 4 maanden onderweg in dit traject en het heeft mijn leven enorm veranderd. Niet alleen ben ik ruim 20 kilo lichter, ook op mentaal vlak krijg ik goede begeleiding. Janine houdt me de spiegel voor. Niet altijd leuk, maar ze geeft me enorme inzichten en zet me in de actiestand. Janine heeft oprechte interesse in mij als persoon, er is vertrouwen en openheid en er is sprake van 
fijne/vlotte communicatie. Ik zou zeker zeggen: neem contact op om na te gaan wat Janine voor jou kan betekenen..

Marise | Ondernemende professional in de Financiële Dienstverlening

De verandering voor Mirella
administratief professional
*****

Even een berichtje van mij. We hebben echt een supervakantie gehad. Mooi weer, mooie natuur en heel veel rust. Maar dat hadden we de vorige keer ook al. Wat het grote verschil heeft gemaakt is mijn lichamelijke conditie. Waar ik de vorige keer het lopen na tien minuten al moest opgeven, kon ik nu met gemak drie uren doorgaan. Wat een verschil! We hebben fantastische tochten kunnen maken. De kinderen vonden het geweldig, en ik ook. Dit is me gelukt dankzij de Maatwerk Methode. Ik ben zó veel fitter dan voorheen.

********************************************************************************
Start nu zonder risico. Je krijgt een garantie van 30 dagen.

Ik ben overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geef ik garantie. Als je binnen 30 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit programma, dan krijg je je geld retour minus 
€ 150,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie binnen 30 dagen na de start van het programma en dat je het ingevulde werkboek aan ons terugstuurt. Ook dien je de volledig uitgewerkte opdrachten van de eerste 3 modules te hebben ingestuurd en heb je deelgenomen aan de Q&A sessie die hebben plaatsgevonden. Annulering kan alleen schriftelijk per e-mail (info@instituutvitae.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de eisen voldoet die je eraan stelt. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan vervalt het recht op garantie.

********************************************************************************

Van mijn klanten hoor ik dat ik ze confronteer 
met hun echte ‘probleem’ en dat is vaak iets anders dan ze zelf wisten.

Door de onderliggende oorzaak van het probleem aan te pakken en aan je te laten zien wat echt nodig is om te veranderen, help ik je om blijvend meer uit je leven en je business te halen. 

Door goed voor jezelf te zorgen (en ja, ik weet dat dat voor sommige mensen een 'jeukwoord' is), beter om te gaan met stress en de gewoonten aan te pakken die je tegenhouden om alles uit je leven (en je business) te halen, ga je écht succes en vrijheid ervaren. 

Eén van de grootste redenen dat mensen niet bereiken wat ze willen is dat ze niet weten waar te beginnen en dat ze niet de stappen die nodig zijn voor zich zien.

Wij maken de stappen helder met een programma waarmee je direct aan de slag kunt. 

Het klinkt allemaal goed, 
maar wat levert het programma me nu echt op?
Wat is het resultaat na die 7 modules?

  • Je wordt iedere dag fit en uitgerust wakker en je hebt zin om aan de slag te gaan. Je kijkt uit naar een (werk)dag vol actie. Een productieve dag die je voldaan kan afsluiten. Het blijft niet bij een wens, omdat je een plan hebt om mee in actie te komen en de verander-stappen te gaan zetten. 
  • Je weet wat je wil. In je werk én je leven. Je hebt je doelen helder en je weet hoe je die doelen kan gaan bereiken, zowel zakelijk als privé. 
  • Je weet hoe je de regie in je leven kunt pakken. Je hebt geleerd om krachtige keuzes te maken die jou succesvol maken. Op persoonlijke en zakelijk vlak. 
  • Je hebt geleerd hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Geen diëten, intensief sporten of ander gedoe, maar gewoon datgene doen waardoor je goed in je vel zit. En dat is top!
  • Je weet precies hoe je je grenzen kunt bewaken. Niet meer te veel hooi op je vork, waardoor je de grip verliest. Je hebt geleerd goed te communiceren, naar je klanten, je collega's én jezelf. Je weet wat je moet doen om genoeg ruimte te krijgen en op tijd hulp te vragen. 
  • Aan het eind van je (werk)dag heb je alles gedaan wat je had gepland, en zelfs meer. Je taken zijn afgevinkt, al je e-mails zijn beantwoord, je agenda is op orde en je inbox is leeg. Je bent veranderd in een actienemer. Je gaat naar huis met rust in je hoofd en genoeg energie om straks nog van alles te kunnen doen. 
  • Je hebt geleerd hoe je routines voor je kan laten werken. Zonder na te hoeven denken heb je al een heleboel werk gedaan. Hoe mooi is dat. Je dacht dat routines niet voor jou zouden werken, maar je weet nu hoe krachtig ze kunnen zijn! 
  • Je hebt rust en ruimte in je dag en je agenda om flexibel te zijn. Je vindt het prima om dingen te plannen, want dat is best handig. Toch wil je geen starre agenda, want je houdt van de dynamiek van je functie en je wil ruimte om flexibel te kunnen zijn. 
  • ​Je rent en vliegt niet meer als een kip zonder kop door je dag. Je weet wat er moet gebeuren en je hebt tijd genoeg om dat ook allemaal te doen. Je laat geen tijd meer 'weglekken' door dingen uit te stellen en je hebt genoeg ruimte om ad-hoc dingen op te vangen.  


Stel je voor dat alles lekker loopt. 
In je leven én je business...

Klinkt goed toch? Ook voor jou is dit mogelijk! 

Ik maak het eenvoudig voor je door je aan de hand 
te nemen en je te laten zien 
hoe je dingen anders kunt doen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit geschikt?
Voor jou als je 
- last hebt van vermoeidheid, (werk)stress en onrust en je graag met energie, rust en overzicht zou willen genieten van je leven en je werk. 
- je 'zaakjes' goed op orde hebt, niet veel last hebt van stress en overzicht hebt in je (werk)dag, maar graag nóg vitaler wil leven en werken

Wat is allemaal inbegrepen in de prijs? 
Je krijgt het online programma met 9 modules met video's en tekst. Een gedrukt werkboek met praktische en eenvoudige opdrachten wordt per post naar je opgestuurd. Je krijgt eenmaal per week feedback op je uitgewerkte opdrachten en er is tweemaal een vraag en antwoord webinar waar je al je vragen kunt stellen. Als je je aanmeldt vóór 28 mei krijg je er ook een live kickoff sessie én een live trainingsochtend bij voor verdieping van de cursus en persoonlijke hulp bij het implementeren van de tips en tools. 

Ik wil graag meer 1-op-1 coaching, kan dat?
Ja, 1-op-1 coaching is mogelijk. Boek op www.janineoskam.nl/gesprek een gratis gesprek met Janine om hier meer informatie over te krijgen.

Waar kan ik het programma volgen?
De content van het programma vind je in de online ledenomgeving van Instituut Vitae. Op 1 juni krijg je je toegangscodes en kan je van start. 

Hoe lang duurt het programma Vitaal Werken?
Het programma duurt 90 dagen. Gedurende 3 maanden krijg jij persoonlijke hulp en feedback op je gemaakte opdrachten van mij en mijn team. Na 3 maanden heb je nog 9 maanden toegang tot de content van het programma, zodat je de video's nog een keer kan bekijken en de teksten kan nalezen. Als je alle opdrachten hebt uitgewerkt heb je een overzichtelijk naslagwerk wat je kan blijven gebruiken om jouw doelen te bereiken en bij te stellen. 

Wanneer kan ik na mijn aanmelding beginnen?
Als je je hebt aangemeld krijg je een bevestiging, zodat je weet dat je aanmelding is gelukt. Uiterlijk 1 juni ontvang je je werkboek per post (als PostNL meewerkt) en op 1 juni krijg je je inlogcodes voor de ledenomgeving. Je kan dan van start. Je krijgt toegang tot alle modules, dus je werkt op eigen tempo. Mijn advies is 3 modules per maand uit te werken. Dat is het tempo wat voor de meeste mensen goed werkt, maar jij bepaalt je tempo. Wil je sneller, dan kan dat. Je kan de uitwerking van je opdrachten insturen van 1 juni tot en met 31 augustus. Je ontvangt binnen een week feedback. In de 3 maanden van het programma is er 2 x een Q&A webinar. De data volgen per mail. Kan je niet live bij de webinars aanwezig zijn, dan kan je je vragen insturen. Ik behandel je vraag in het webinar en je ontvangt een replay, zodat je het webinar alsnog kan bekijken. Meld je je aan voor 28 mei, dan krijg je als bonus een live kickoff sessie én een live trainingsochtend met verdieping van de lesstof uit de cursus erbij. 

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, dat kan. Op de betaalpagina kan je kiezen voor betalen in 2 termijnen. 

Hoe word ik ondersteund?
Je krijgt 90 dagen lang ondersteuning van mij en mijn team. Je kan je uitgewerkte opdrachten uit het werkboek insturen per mail. Je ontvangt eenmaal per week feedback op de door jou ingestuurde opdrachten. Ook is er 2 x een Q&A webinar waar je al je vragen kan stellen. De data van deze webinars worden later bekend gemaakt per mail. Kan je niet live bij het webinar zijn, dan kan je je vraag vooraf insturen en wordt je vraag tijdens het webinar behandeld. Je krijgt de replay van het webinar, zodat je het antwoord op je vraag kunt bekijken. Meld je je aan vóór 17 november, dan krijg je als bonus 2 online live sessies bij de cursus. In deze sessies help ik je met extra informatie en met persoonlijke begeleiding om nog meer uit je cursus te halen. We werken in een kleine groep (max. 25 deelnemers), dus er is tijd voor iedere deelnemer. 

Zet nu de stap en meld je aan voor 
Vitaal Werken. 

Funnel Connected Website template via Ementes

AANGESLOTEN BIJ
 
CONTACT

Postbus  128

4300 AC  Zierikzee

Info@instituutvitae.nl

KVK: 67127908

BTW: NL8609.12.103.B.01