GRATIS ONLINE TRAINING VOOR 
ONDERNEMERS IN DE FINANCIËLE EN ZAKELIJKE DIENSTVERLENING*

*assurantietussenpersoon, financieel advisieur, hypotheekadviseur, boekhouder, makelaar, bedrijfsadviseur, etc.

Ben jij een financiële of zakelijke dienstverlenende ondernemer met mooie plannen voor het ontwikkelen van je bedrijf? Maar kom je er steeds niet aan toe om je ambities te verwezenlijken, omdat je gevangen zit in de drukte van alledag?

Dan ben je op de juiste plaats! Ik kan je helpen om je werk en je tijd zó te organiseren dat je wél tijd overhoudt voor het uitwerken en uitvoeren van je plannen.

Mijn trainingen en programma’s (ook mijn gratis training) zitten vol tools en strategieën die eenvoudig toe te passen zijn. Met deze simpele regels leer je hoe je je taken als vakspecialist en als leider van je bedrijf slim organiseert, zodat je tijd en ruimte overhoudt om je bedrijf te kunnen ontwikkelen (óók als je niet met een groot team wil werken en je bedrijf klein wil houden).

Laat mij je helpen om het bedrijf te bouwen wat bij jou en je ambities past, zonder stress of burn-out. 

ORGANISEER JE SUCCES 
IN 5 STAPPEN

Wil je slim en snel leren hoe je met rust in je hoofd je bedrijf zó kan bouwen dat het precies past bij jou en je ambities? Dat kan, echt! Zelfs als je denkt dat het onmogelijk is. 

Zelf stuitte ik als financieel ondernemer en meewerkend adviseur op een plafond waar ik moeilijk doorheen kon breken. Ik zat gevangen in de drukte van alledag, waardoor ik niet toekwam aan het uitwerken van de plannen voor het ontwikkelen van mijn bedrijf en dat frustreerde me mateloos. 

Inmiddels weet ik dat iedereen met de juiste tools en strategieën kan leren hoe je het bedrijf bouwt wat je graag wil (en dat hoeft niet persé groot te zijn), zonder stress of burn-out!

In deze gratis online training leer ik je de stappen die ik heb gezet als mede-eigenaar van een assurantie- en hypothekenkantoor om ons bedrijf zó om te vormen dat het precies past bij de ambities van mijn (zaken)partner en mij. En hoe ik daarnaast tijd en ruimte heb gemaakt om het bedrijf te bouwen waarmee ik nu mensen zoals jij help. 

Ik heb daarvoor een simpel stappenplan dat ik zelf nog steeds gebruik en dat inmiddels ook veel tussenpersonen en andere ondernemers uit de zakelijke en financiële dienstverlening succesvol heeft gemaakt. 

Wil je het bedrijf bouwen wat bij jou en je ambities past? Wil je dat leren van iemand die heeft bewezen dat het kan en bekend is met de branche?

Meld je dan aan voor de gratis online training op dinsdag 16 januari 2024 om 19.30 uur.


De training duurt tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid vragen die worden gesteld


Je gegevens zijn veilig bij mij. Je e-mailadres komt op mijn mailinglijst en je ontvangt regelmatig een bericht met nieuws en tips. Wil je geen berichten meer ontvangen, dan kan je je altijd uitschrijven. 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van janineoskam.nl
Wat mensen zeggen over werken met mij

Van mijn klanten hoor ik dat ik ze confronteer met hun echte ‘probleem’ en dat is vaak iets anders dan ze zelf wisten.

Door datgene wat jou tegenhoudt zichtbaar te maken en je te laten zien met welke tool of strategie je wél verder komt, help ik je om het maximale uit je leven en je business te halen (en dat is iets anders dan harder werken). 


De ervaring van Ilse a.k.a. Juffrouw Polis

Zelfstandig werkend assurantieadviseur
'Ik heb bij Janine een hele waardevolle workshop gevolgd die je inzichten geeft waarvan je het bestaan wel wist, maar je niet realiseerde wat voor impact het heeft op je werkende leven als je er ook daadwerkelijk iets mee gaat doen. Janine neemt je op een hele leuke, fijne manier mee in haar theorie en laat je denken vanuit je eigen bedrijf. Direct meerdere tools in de praktijk gebracht die mij meteen rust en ruimte geven om grip te krijgen op mijn eigen agenda. Ik vond het een verademing en daarom zeker een aanrader voor iedereen!'
De ervaring van Harmen


Zelfstandig werkend hypotheekadviseur
'Mij gaf het veel inzicht om beter prio's te stellen via bewustwording van de aangeboden tools, om je werk beter te organiseren, zodat dit leidt tot minder stress. Maar met alleen inzichten kom je er niet, je moet jezelf de discipline aanleren om hier de vruchten van te plukken. Dat geef je heel goed aan met praktische voorbeelden.' 
De ervaring van Geert


Eigenaar assurantie- en hypothekenkantoor
'Ik wil minder uren bezig zijn met werk en meer tijd voor mijn gezin. Ik beloof al jaren aan mijn vrouw om zaken anders aan te pakken, maar steeds komt er iets tussen. Het was nu echt tijd om stappen te gaan zetten. Ik heb me aangemeld voor de online training. Lekker makkelijk en geen reistijd. Ik kreeg waardevolle tips die me inspireerden om door te pakken. Janine gaf me meerdere (confronterende) inzichten. Zin om hiermee aan de slag te gaan!

Ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten met je bedrijf en je ambities te verwezenlijken, terwijl je genoeg tijd overhoudt voor een fijn privéleven? Schrijf je dan nu in!