Loop jij continu aan tegen tijdgebrek waardoor je groeikansen, omzet en winst laat liggen?

Sluit je aan het eind van je werkdag met een ontevreden gevoel je laptop, omdat je weer niet bent toegekomen aan de taken die je je had voorgenomen te doen? 

Download nu mijn gratis whitepaper met 7 bewezen tips en tools om je werk en je tijd slimmer te organiseren. Pak de regie over je werkdag terug en ervaar direct de tijd en winst die het jou oplevert!

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijkMisschien herken je dit wel. 's Morgens ga je vol goede moed aan het werk en je neemt je voor vandaag die belangrijke klussen op te pakken. 

Maar in de loop van de dag komt er van alles tussendoor. Telefoontjes van klanten, e-mails die je weg wil werken en een collega die vraagt of je even wil helpen. 

Het gevolg? Aan het eind van de dag heb je nóg niet gedaan wat je zo vast van plan was. Je voelt je verantwoordelijk en doet wat je belooft, dus 's avonds gaat de laptop weer open. Nog maar een tandje erbij! In plaats van de avond met je gezin te zijn of lekker te sporten zit jij voor de zoveelste keer te werken. 

Je bent zeker niet bang om hard te werken, maar het knaagt aan je. Je laat groeikansen schieten, omdat je er gewoonweg geen tijd voor hebt. Als je daarmee bezig gaat, dan loopt je werk in de soep en dat kan niet! Je staat immers voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Herkenbaar?
Dan heb ik iets voor je. 

Wat nu als ik je leer hoe je slimmer kunt werken? Als ik je leer hoe je met meer gemak je werk gedaan krijgt en je aan het eind van de dag met een lege inbox, een afgewerkte takenlijst en rust in je hoofd je laptop kan sluiten. Dat je je leven en je werk zó organiseert en inricht dat je overzicht en regie hebt en genoeg tijd overhoudt om die groeikansen die voorbij komen wél te pakken. 

Het zijn tips en tools die je direct kunt toepassen. Goed idee toch?

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk


Ga niet steeds harder werken, maar slimmer

Graag stel ik me even voor


Ik ben Janine Oskam en ik help intermediairs en tussenpersonen met het bouwen van een gezond bedrijf wat past bij hun ambities. Ik noem het winnen met je bedrijf zonder jezelf te verliezen. 
Meer dan 25 jaar werk ik in de financiële dienstverlening, dus zeg gerust dat ik de uitdagingen van de branche ken. Als ondernemer liep ik aan tegen tijdgebrek en kwam ik niet toe aan het uitbouwen van mijn bedrijf en dat frustreerde me enorm. 

Pas na een burn-out ben ik me gaan verdiepen in het slimmer organiseren en aanpakken van zaken en dat heeft me veel gebracht. Uren tijd besparen en toch goed werk afleveren, genoeg rust en ruimte om plannen wél uit te werken en meer omzet en winst met minder moeite. Dat gunde ik iedereen! 

Inmiddels heb ik al honderden ondernemers begeleid met het organiseren van hun werk en bedrijf. Met deze whitepaper geef ik je een zet in de goede richting. 

Implementeer deze krachtige tips en tools, want zeg eens eerlijk...
Hoe lang hou je het vol op deze manier? En nog belangrijker; wat laat je liggen?

Wat klanten over mij zeggen:

Ilse
*****


Ik heb in de training van Janine geleerd dat succesvol zijn met je bedrijf niet zo moeilijk hoeft te zijn als je soms maakt in je hoofd. Janine is een heel leuke, vriendelijke en warme vrouw en de training die ik bij haar heb gevolgd is heel interactief. In de groep ben je met elkaar in gesprek en je leert ook veel van elkaar. Ik word blij als ik Janine hoor praten, want ze heeft heel veel humor en helpt je echt verder. Ze is to-the-point en ik heb heel veel van haar geleerd.  

Ilse
Eigenaar Juffrouw Polis

John
*****


Eerst twijfelde ik of ik je workshop nodig had. Ik heb me toch aangemeld en ik ben direct mijn 'mailbeleid' gaan aanpassen aan de hand van jouw advies. Het werkt super! Bedankt voor je praktische adviezen. Blij dat ik heb meegedaan.

John
Eigenaar assurantiekantoor

Jorbert
*****


Heel fijn om met Janine als coach te werken. In de dagelijkse praktijk ben ik veel bezig met de helpen van mijn klanten. Ik had vaak het gevoel dat ik tijd tekort kwam op een dag en daarnaast niet genoeg ruimte had om na te denken over mijn bedrijf. Door met Janine heel duidelijk een doel te stellen en na te denken over de indeling van het werk heb ik meer rust en overzicht in mijn werk en werk ik aan toekomstige doelen. Als je op zoek bent naar een ervaren coach die je helpt om ook rust in je werk te krijgen, dan ben je bij Janine aan het goede adres.

Jorbert
Eigenaar vestiging Huis & Hypotheek
Ben je er klaar voor om het anders te gaan doen?

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk


SOCIAL MEDIA
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CONTACT

Postbus  128

4300 AC  Zierikzee

                                                     Info@janineoskam.nl

KVK: 67127908

BTW: NL8609.12.103.B.01