Whitepaper: 
Ontwikkel je Bedrijf met Slimmer WerkenBen jij ondernemer in de financiële of zakelijke dienstverlening en kom je niet toe aan het uitwerken van de plannen voor het ontwikkelen van je bedrijf?  

Download nu de whitepaper en start vandaag met het besparen van tijd, waardoor je de regie terugpakt over je werkdag en je wél toekomt aan het uitvoeren van je plannen. 

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijkAls ondernemer in de financiële of zakelijke dienstverlening is het belangrijk om je werk goed te doen. 's Morgens neem je je voor om vandaag in ieder geval dat belangrijke telefoontje te plegen, die slepende dossiers af te ronden en te starten met het uitwerken van het plan waarmee je de volgende stap zet in je bedrijf

Maar in de loop van de dag komt er van alles op je bord. Een offerte die niet kan wachten, telefoontjes van klanten en niet te vergeten de e-mails die steeds in je inbox stromen. Het gevolg? Aan het eind van de dag heb je nóg niet gedaan wat je zo vast van plan was. Je voelt je gestresst en gefrustreerd, omdat je niet toekomt aan het uitwerken (laat staan het uitvoeren) van je belangrijke plannen. Hierdoor loop je kansen mis en lukt het je niet je ambities waar te maken. 

Herkenbaar?

Dan heb ik iets voor je. Wat nu als ik je leer hoe je slimmer kunt werken? Als ik je leer hoe je je leven en je werk zó organiseert en inricht dat je toekomt aan het ontwikkelen van je bedrijf? Als ik je leer hoe je aan het eind van de dag met een lege inbox, een opgeruimd bureau en ruimte in je agenda het bedrijf bouwt wat past bij jou en je ambities.

Het zijn tips en tools die je direct kunt toepassen. Goed idee toch?

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk


Ga niet steeds harder werken, maar slimmer

Graag stel ik me even voor


Ik ben Janine Oskam, ik help kleine dienstverlenende ondernemers om hun leven en bedrijf zó te organiseren en in te richten dat ze toekomen aan het uitwerken en uitvoeren van hun plannen, zodat ze hun ambities kunnen verwezenlijken.  

Met mijn Slimmer Werken methode leer ik je hoe je met meer overzicht, structuur en focus je werk gedaan krijgt. Door minder reactief te werken, kom je toe aan de belangrijke dingen en heb je geen ‘losse eindjes’ meer die (ongemerkt) veel energie en tijd kosten. Je krijgt ruimte in je agenda en dat geeft je rust, vrijheid en flexibiliteit, waardoor ook de kwaliteit van je werk én de tevredenheid van je klanten stijgt! 


Laat je bedrijf floreren en geniet van het ondernemen!

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk


SOCIAL MEDIA
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CONTACT

Postbus  128

4300 AC  Zierikzee

                                                     Info@janineoskam.nl

KVK: 67127908

BTW: NL8609.12.103.B.01