GRATIS whitepaper met tips 
voor direct meer tijd en winst

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Janine Oskam
Framework voor Online Succes
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Janine Oskam | Vitaal Werken Expert
Janine Oskam | Vitaal Werken Expert


Ben je ondernemer en heb je het gevoel dat er een 'rem' op de groei van je business zit waardoor je omzet en winst laat liggen?

Met mijn jarenlange ervaring en strategisch inzicht help ik je naar het volgende level in je bedrijf. 

Wil je weten of ik ook jou kan helpen?
Boek dan hieronder een call. 

In dit vrijblijvende en gratis gesprek kijk ik met je mee, bespreken we waar je tegenaan loopt en laat ik je eerlijk weten of ik jou verder kan helpen. 

Ga je liever eerst zelf aan de slag? Download dan mijn Gratis Whitepaper

7 bewezen praktische tips voor direct meer tijd en winst 

Herken je één of meer van de volgende dingen?

 • Je dagen zijn te kort en je voelt vaak tijdsdruk. 's Morgens start je je dag vol met plannen en vaak is er aan het eind van de dag zo veel tussendoor gekomen dat je niet hebt kunnen doen wat je had gepland. 
 • ​Je takenlijst is lang en de werkdruk hoog. Je voelt je regelmatig verstrikt in je werk en je krijgt niet alles gedaan binnen je werktijd, waardoor je (te) lange dagen maakt. Je privéleven lijdt eronder en deze situatie is niet langer houdbaar. 
 • Je hebt moeite met het stellen (en bewaken) van grenzen en je vindt het lastig om 'nee' te zeggen. Je wilt graag iedereen tevreden stellen en voelt je schuldig als je anderen teleurstelt. Hierdoor belandt je regelmatig in situaties waarin je te veel hooi op je vork neemt en over je grenzen heen gaat. Je zou graag je grenzen beter willen kennen en bewaken. 
 • Je vind het lastig om je tijd goed te managen en prioriteiten te stellen. Je hebt moeite om te bepalen wat echt belangrijk is en je verlangt naar een aanpak die je helpt om efficiënter te werken en de juiste focus te behouden.
 • Je voelt je vaak moe en soms zelfs uitgeput. De hoge werkdruk en vele verantwoordelijkheden eisen hun tol. Je beseft dat er iets moet veranderen, maar wat? Je zoekt naar een manier om je energie en rust terug te krijgen. 
 • Je bent ontevreden, omdat je méér wilt. Je hebt het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf en je werk haalt. Je mist voldoening en resultaat en zoekt een partner die je helpt de volgende stap te zetten.
 • Je verspilt veel tijd, omdat je de focus mist. Je houdt van je vak en voor je klanten ben je de deskundige en betrouwbare partner die ze zoeken. Je hebt veel verantwoordelijkheden en je agenda is overvol. In plaats van geconcentreerd te werken, ren je van hot naar her, waardoor je kostbare tijd verliest. Je zoekt een manier om efficiënter en effectiever te werken. 
 • ​In de loop van de jaren heb je als ondernemer steeds meer werk en taken op je bord gekregen, waardoor je klem loopt, de stress steeds verder oploopt en je (te) weinig tijd overhoudt voor jezelf, je partner en je gezin.  
 • Je hebt allerlei plannen voor je bedrijf, maar je pakt niet door en het 'stokt' bij de uitvoering ervan en dat frustreert, want het blijft in je hoofd zitten. 
 • ​Je hebt het gevoel dat je tegen het plafond aanzit, waardoor je jezelf en de groei van je bedrijf tegenhoudt en je weet niet hoe dat te veranderen. 
 • ​Je laat je leiden door 'de waan van de dag' en je zegt vaak dat je het anders gaat doen, maar tot nu toe is het er niet van gekomen
 • ​Je wil groeien met je bedrijf, maar je weet niet HOE


Laat mij je helpen! Ik geloof dat doorgroeien met je bedrijf mogelijk is met de juiste strategie, slimme systemen en krachtige keuzes. 

En dat is simpeler dan je denkt, als je maar weet HOE!

                     Wil jij:

 • Meer tijd en aandacht voor belangrijke mensen en zaken, waardoor je gelukkiger en succesvoller bent
 • ​Fit en energiek zijn, zodat je gemakkelijker je werk afkrijgt en meer geniet van je vrije tijd
 • ​Meer rust in je hoofd en in je dag, zodat je met volle aandacht bezig kan zijn met belangrijke zaken die je verder brengen
 • ​Meer overzicht in je bedrijf en je leven, waardoor je snel en eenvoudig ziet wat de juiste keuzes voor jou zijn 
 • ​Meer grip op je agenda en regie in je dag, zodat je zonder 'open eindjes' kunt ontspannen en genieten in je vrije tijd
 • ​Meer focus, zodat je efficiënter en effectiever werkt en leeft
 • ​Meer vrijheid, waardoor je kan kiezen wat jij wil
 • Groeien met je bedrijf zonder jezelf te verliezen?
 • ​Je werk op tijd afhebben en met een voldaan gevoel je dag eindigen?
 • ​Een financieel gezond bedrijf en goed geld verdienen?  
 • ​Een goede sfeer in je bedrijf en plezierig samenwerken met je team? 
 • ​Genoeg tijd voor jezelf en je dierbaren en in privétijd ook echt 'vrij' zijn?

Plan je call met mij

Ik begeleid ondernemers die willen doorgroeien met hun bedrijf. 

Wil je instappen in mijn groepsprogramma of 1-op-1 traject, boek dan een call om te bespreken hoe ik jou het beste kan helpen. 

In dit gesprek kijk ik met je mee, bespreken we waar je tegenaan loopt en laat ik je eerlijk weten of mijn programma of traject jou verder kan helpen. 

Een sessie is 100% vertrouwelijk!

>> no nonsense businesscoach 

>> 25+ jaar ondernemer

>> sterk strategisch inzicht

Ik stel me graag even voor

Ik ben Janine Oskam en ik help dienstverlenende ondernemers met het bouwen van een gezond bedrijf wat past bij hun ambities.

Meer dan 25 jaar geleden startte ik mijn eerste bedrijf, dus zeg gerust dat ik de uitdagingen van het ondernemerschap ken. Nadat ik steeds meer taken en werk op mijn bord kreeg, liep ik aan tegen tijdgebrek en stuitte ik tegen een plafond. Het frustreerde me enorm dat mijn bedrijf niet verder groeide en ontwikkelde zoals ik wilde. 

Pas na een burn-out ben ik me gaan verdiepen in het slimmer organiseren en aanpakken van zaken en dat heeft me veel gebracht. Ik weet nu hoe het is om prima geld te verdienen en tijd over te houden voor mezelf en mijn dierbaren. Het leven is uiteindelijk zo veel meer dan alleen hard werken. 

Uren tijd besparen en toch goed werk afleveren, genoeg rust en ruimte om plannen wél uit te werken en meer omzet en winst met minder moeite. Dat gunde ik iedereen! 

Inmiddels heb ik al honderden ondernemers begeleid met het organiseren van hun werk en bedrijf. Ik leer je krachtige keuzes maken, effectief omgaan met je tijd en de juiste dingen doen. 

Mijn programma's en trajecten zijn niet ingewikkeld, integendeel. Ik hou van praktisch en simpel!

Grote kans dat je na het kennismaken met mijn werkwijze zegt: 'Dit had ik járen eerder moeten weten!'

ERVARINGEN

De ervaring van Jorbert
*****

Heel fijn om met Janine als coach te werken. In de dagelijkse praktijk ben ik veel bezig met de helpen van mijn klanten. Ik had vaak het gevoel dat ik tijd tekort kwam op een dag en daarnaast niet genoeg ruimte had om na te denken over mijn bedrijf. Door met Janine heel duidelijk een doel te stellen en na te denken over de indeling van het werk heb ik meer rust en overzicht in mijn werk en werk ik aan toekomstige doelen. Als je op zoek bent naar een ervaren coach die je helpt om ook rust in je werk te krijgen, dan ben je bij Janine aan het goede adres.

Jorbert
Eigenaar vestiging Huis & Hypotheek

De ervaring van 
Ilse
*****

Ik heb in de training van Janine geleerd dat succesvol zijn met je bedrijf niet zo moeilijk hoeft te zijn als je soms maakt in je hoofd. Janine is een heel leuke, vriendelijke en warme vrouw en de training die ik bij haar heb gevolgd is heel interactief. In de groep ben je met elkaar in gesprek en je leert ook veel van elkaar. Ik word blij als ik Janine hoor praten, want ze heeft heel veel humor en helpt je echt verder. Ze is to-the-point en ik heb heel veel van haar geleerd.  

Ilse
Eigenaar Juffrouw Polis


De ervaring van Corstiaan
*****

Janine is echt deskundig in coaching. Brengt heel veel relevante ervaring mee. 
Stelt zeer goede vragen, is doortastend en ook nog eens heel vriendelijk.

Janine laat mij zien wie ik ten diepste wilt zijn. Brengt focus aan in mijn werk en ze laat resultaten stijgen 
als gevolg van wat er allemaal in beweging wordt gezet. 

Janine is mijn coach voor een vol jaar. Ik ben er heel blij mee! 

Corstiaan 
Eigenaar Financieel Fit vestiging

VERGROOT JE PRODUCTIVITEIT 
ZONDER HARD TE HOEVEN WERKEN

Leer Slimmer Werken in 90 dagen


> Vrijheid in je Agenda
> Rust in je hoofd 
> Plezier in je werk

In deze online cursus leer je een praktisch en bewezen systeem waarmee je de regie over je werkdag terugpakt en veel tijd bespaart. 

Tijdens de cursus implementeer je het systeem, waardoor je efficiënter en effectiever gaat werken.

Nooit meer haasten of achter de feiten aanlopen, maar meer doen in minder tijd. 

EEN BLIJVENDE VERANDERING IN 90 DAGEN

GROEPSTRAJECT VOOR GROEI EN RESULTAAT

Slimmer Werken Voor Ondernemers


In een groep gelijkgestemde ondernemers werk je aan de groei en ontwikkeling van jezelf en je bedrijf. Je maakt de stappen helder die jij te zetten hebt om je ambities waar te maken. 

Met een duidelijke strategie, de juiste tools en de kracht van de groep ben jij in 5 maanden de zelfbewuste en energieke leider van je bedrijf die zijn/haar ambities kan waarmaken.

Laat niets meer liggen en boek snel een gesprek.

Voor ondernemers die willen groeien

1-OP-1 TRAJECT VOOR SUCCES 
IN JE LEVEN EN JE BUSINESS

Slimmer Ondernemen


In 6 maanden vergroot je je (zelf)leiderschap en je persoonlijke en zakelijke succes met dit 1-op-1 coachingstraject. Leer je valkuilen kennen en het gedrag wat je tegenhoudt te overwinnen. Met nieuwe strategieën en effectieve vaardigheden ontdek je hoe je zonder stress en gedoe succesvoller kan zijn in je leven en je business. 

Voor ondernemers die willen groeien

Opdrachtgevers

Ben je klaar voor je volgende stap?


Download hieronder mijn gratis Whitepaper met bewezen tips 
die je direct meer tijd en winst opleveren

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
SOCIAL MEDIA
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
AANGESLOTEN BIJ
CONTACT

Postbus  128

4300 AC  Zierikzee

Info@janineoskam.nl

KVK: 77138392

BTW: NL8609.12.103.B.01