GRATIS whitepaper met tips 
voor meer resultaat in minder tijd

Haal meer uit je leven en business!

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Janine Oskam
Framework voor Online Succes
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Janine Oskam | Vitaal Werken Expert
Janine Oskam | Vitaal Werken Expert


Voor (financieel) dienstverleners die gevangen zitten in de drukte van hun bedrijf, waardoor ze groeikansen mislopen en het resultaat achterblijft. 

Ik laat je zien hoe je eenvoudig je bedrijf laat groeien en floreren, terwijl je geniet van het ondernemen en je privéleven.  

MEER RUST EN OVERZICHT

7 Tips voor Slimmer Werken
Laat tijdgebrek, een overvolle inbox en een wringende planning voorgoed achter je. Pak de regie over je (werk)dag terug en doe meer in minder tijd. 

Download dan nu de 7 tips en start vandaag nog!

 

 

GRATIS ONLINE TRAINING

ORGANISEER JE SUCCES 
IN 5 STAPPEN
Ben jij een financiële of zakelijke dienstverlenende ondernemer met mooie plannen voor het ontwikkelen van je bedrijf? Maar kom je er steeds niet aan toe om je ambities te verwezenlijken, omdat je gevangen zit in de drukte van alledag?

Dan ben je op de juiste plaats! Ik kan je helpen om je werk en je tijd zó te organiseren dat je wél tijd overhoudt voor het uitwerken en uitvoeren van je plannen.

Wil je het bedrijf bouwen wat bij jou en je ambities past? Wil je dat leren van iemand die heeft bewezen dat het kan en bekend is met de branche? Schrijf je dan nu in voor mijn online training op 5 maart om 19.30!

ERVARINGEN

De ervaring van Jorbert
*****

Heel fijn om met Janine als coach te werken. In de dagelijkse praktijk ben ik veel bezig met de helpen van mijn klanten. Ik had vaak het gevoel dat ik tijd tekort kwam op een dag en daarnaast niet genoeg ruimte had om na te denken over mijn bedrijf. Door met Janine heel duidelijk een doel te stellen en na te denken over de indeling van het werk heb ik meer rust en overzicht in mijn werk en werk ik aan toekomstige doelen. Als je op zoek bent naar een ervaren coach die je helpt om ook rust in je werk te krijgen, dan ben je bij Janine aan het goede adres.

Jorbert
Eigenaar vestiging Huis & Hypotheek


De ervaring van Marise
*****

De ideale manier voor mij om te worden wie ik wil zijn met hulp van Janine. Inmiddels ben ik ruim 4 maanden onderweg in dit traject en het heeft mijn leven enorm veranderd. Niet alleen voel ik me fysiek veel beter (ik ben ruim 20 kilo lichter), ook op mentaal vlak krijg ik goede begeleiding. Janine houdt me de spiegel voor. Niet altijd leuk, maar ze geeft me enorme inzichten en zet me in de actiestand. Janine heeft oprechte interesse in mij als persoon, er is vertrouwen en openheid en er is sprake van fijne/vlotte communicatie. Ik zou zeker zeggen: neem contact op en kijk wat Janine voor jou kan betekenen..

Marise 
Ondernemende professional in de Financiële Dienstverlening

Loop jij tegen één of meer van de volgende dingen aan?

 • Je dagen zijn te kort en je voelt vaak tijdsdruk. 's Morgens start je je dag vol met plannen en vaak is er aan het eind van de dag zo veel tussendoor gekomen dat je niet hebt kunnen doen wat je had gepland. 
 • ​Je takenlijst is lang en de werkdruk hoog. Je voelt je regelmatig verstrikt in je werk en je krijgt niet alles gedaan binnen je werktijd, waardoor je (te) lange dagen maakt. Je privéleven lijdt eronder en deze situatie is niet langer houdbaar. 
 • Je hebt moeite met het stellen (en bewaken) van grenzen en je vindt het lastig om 'nee' te zeggen. Je wilt graag iedereen tevreden stellen en voelt je schuldig als je anderen teleurstelt. Hierdoor belandt je regelmatig in situaties waarin je te veel hooi op je vork neemt en over je grenzen heen gaat. Je zou graag je grenzen beter willen kennen en bewaken. 
 • Je vind het lastig om je tijd goed te managen en prioriteiten te stellen. Je hebt moeite om te bepalen wat echt belangrijk is en je verlangt naar een aanpak die je helpt om efficiënter te werken en de juiste focus te behouden.
 • Je voelt je vaak moe en soms zelfs uitgeput. De hoge werkdruk en vele verantwoordelijkheden eisen hun tol. Je beseft dat er iets moet veranderen, maar wat? Je zoekt naar een manier om je energie en rust terug te krijgen. 
 • Je bent ontevreden, omdat je méér wilt. Je hebt het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf en je werk haalt. Je mist voldoening en resultaat en zoekt een partner die je helpt de volgende stap te zetten.
 • Je verspilt veel tijd, omdat je de focus mist. Je houdt van je vak en voor je klanten ben je de deskundige en betrouwbare partner die ze zoeken. Je hebt veel verantwoordelijkheden en je agenda is overvol. In plaats van geconcentreerd te werken, ren je van hot naar her, waardoor je kostbare tijd verliest. Je zoekt een manier om efficiënter en effectiever te werken. 
 • ​Je zit vast in een patroon van hard werken en bent daardoor te druk om groeiplannen uit te werken, waardoor je bedrijf niet ontwikkelt en floreert zoals je zou willen. 
 • ​Je bent altijd bereikbaar en bezig met je werk en je houdt weinig tijd over voor jezelf, je partner en je gezin. 
 • ​Je zit gevangen in je werk en je hebt het gevoel dat je kansen misloopt, maar je weet niet hoe dit te veranderen.

Laat mij je helpen!


Wil jij

 • Meer tijd en aandacht voor belangrijke mensen en zaken, waardoor je gelukkiger en succesvoller bent
 • ​Fit en energiek zijn, zodat je gemakkelijker je werk afkrijgt en meer geniet van je vrije tijd
 • ​Meer rust in je hoofd en in je dag, zodat je met volle aandacht bezig kan zijn met belangrijke zaken die je verder brengen
 • ​Meer overzicht in je bedrijf en je leven, waardoor je snel en eenvoudig ziet wat de juiste keuzes voor jou zijn 
 • ​Meer grip op je agenda en regie in je dag, zodat je zonder 'open eindjes' kunt ontspannen en genieten in je vrije tijd
 • ​Meer focus, zodat je efficiënter en effectiever werkt en leeft
 • ​Meer vrijheid, waardoor je kan kiezen wat jij wil
 • Zonder stress en druk je werk doen én je bedrijf laten groeien
 • ​Je fit en energiek voelen en tijd overhouden voor je persoonlijke leven
 • ​Meer voldoening uit je werk halen en trots zijn op wat je hebt bereikt

Ik kijk graag vrijblijvend met je mee welke stappen 
voor jou nodig zijn om dat te bereiken. 

Een sessie is 100% vertrouwelijk!

VERGROOT JE PRODUCTIVITEIT 
ZONDER HARD TE HOEVEN WERKEN

Leer Slimmer Werken in 90 dagen


> Vrijheid in je Agenda
> Rust in je hoofd 
> Plezier in je werk

In deze online cursus leer je een praktisch en bewezen systeem waarmee je de regie over je werkdag terugpakt en veel tijd bespaart. 

Tijdens de cursus implementeer je het systeem, waardoor je efficiënter en effectiever gaat werken.

Nooit meer haasten of achter de feiten aanlopen, maar meer doen in minder tijd. 

EEN BLIJVENDE VERANDERING IN 90 DAGEN

GROEPSTRAJECT VOOR GROEI EN RESULTAAT

Slimmer Werken Voor Ondernemers


In een groep gelijkgestemde MKB ondernemers werk je aan de groei en ontwikkeling van jezelf en je bedrijf. Je maakt de stappen helder die jij te zetten hebt om je ambities waar te maken. 

Met een duidelijke strategie, de juiste tools en de kracht van de groep ben jij in 5 maanden de zelfbewuste en energieke leider die zijn/haar ambities kan waarmaken.

Laat niets meer liggen en boek snel een gesprek.

Voor ondernemers die willen groeien

1-OP-1 TRAJECT VOOR SUCCES 
IN JE LEVEN EN JE BUSINESS

Slimmer Ondernemen


In 6 maanden vergroot je je (zelf)leiderschap en je persoonlijke en zakelijke succes met dit 1-op-1 coachingstraject. Leer je valkuilen kennen en het gedrag wat je tegenhoudt te overwinnen. Met nieuwe strategieën en effectieve vaardigheden ontdek je hoe je zonder stress en gedoe succesvoller kan zijn in je leven en je business. 

Voor ondernemers die willen groeien

Samenwerkingspartners

De ervaring van Corstiaan
*****

Janine is echt deskundig in coaching. Brengt heel veel relevante ervaring mee. 
Stelt zeer goede vragen, is doortastend en ook nog eens heel vriendelijk.

Janine laat mij zien wie ik ten diepste wilt zijn. Brengt focus aan in mijn werk en ze laat resultaten stijgen 
als gevolg van wat er allemaal in beweging wordt gezet. 

Janine is mijn coach voor een vol jaar. Ik ben er heel blij mee! 

Corstiaan | Eigenaar Financieel Fit vestiging

De ervaring van Johan
*****

Janine is een topcoach! Het afgelopen halfjaar heb ik een traject met haar afgelegd wat mij veel heeft gebracht. Ze heeft mij vooral veel inzicht gegeven in zowel privé als werksituaties. Hoe ik er zelf in sta/stond en wat mijn beperkingen hierin waren. Ik kan mij hierdoor vooral beter inleven in anderen en ook beter met mensen om mij heen communiceren. De wijze waarop dat is gedaan is bijzonder positief. Janine heeft mij niet gestuurd in het verder ontwikkelen van mijzelf, maar vooral mijzelf laten ontdekken wat ik kan verbeteren. Als ik een trefwoord zou moeten gebruiken om het kort samen te vatten is dat vooral inzicht! Wie ben je? wie wil je zijn? hoe zien anderen jou? Hierdoor heb ik ook besloten om het traject nog minimaal een halfjaar te verlengen en nog meer diepgang te geven. Het inlevingsvermogen van Janine en de (levens)ervaring die ze heeft maken haar een ontzettend fijn mens om mee te communiceren. Geen zweverige redevoeringen of filosofische verhandelingen, gewoon lekker nuchter en recht door zee. 

Van harte aanbevolen. 
Johan Gunter | Arbeidsmanager 4Evergreen

De ervaring van Elvira
*****

Uit mijn hoofd en in actie! Dat was het doel waarmee ik als HR Professional met Janine aan de slag ging. Door haar coaching, handvatten, tips en feedback heb ik nu structuur, concrete doelen en meer focus en plezier in mijn werk. 

Elvira Geilvoet | HR Officer FMI

Wil jij je ambities waarmaken, je bedrijf laten groeien én een gelukkig privéleven

Een gesprek is 100% vrijblijvend en vertrouwelijk!

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML


Het is mijn passie om je 
te leren hoe je met eenvoudige veranderingen het maximale uit je leven 
en je werk haalt.

Janine Oskam

SOCIAL MEDIA
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
AANGESLOTEN BIJ
CONTACT

Postbus  128

4300 AC  Zierikzee

Info@janineoskam.nl

KVK: 77138392

BTW: NL8609.12.103.B.01